Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Kaspersky Internet security...

A Kaspersky Internet security és Anti-vírus szoftver között mi a különbség? Melyik típust ajánlanátok egy otthoni,1db számgépre? Szerintetek hol érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
2016. márc. 27. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem akasztaná meg a vírusirtó, és manapság a kényelmes használathoz elég a 4 GB, de egyes alkalmazások/műveletek igénybe vehetnek többet is, így nem ártana több RAM, erősebb CPU. Mondjuk nem tudom mire használnád, de ha otthoni gép netezni, dolgozni (pl. Office), arra elég lehet.

Ha valamennyit még tudsz áldozni laptopért, ha azt szeretnél venni mindenképp, találnál erősebbet is. Körbenézhetsz más gyártók háza táján is, pl. Lenovo, Dell.

2016. márc. 28. 10:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak egy kis adminisztrációs munkára, szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre, hivatali kapcsolattartásra, kikapcsolódásra, információk szerzésére, PowerPoint-ra használnám. Játszani csak ritkán szoktam, akkor is csak pasziánsz oldalra megyek.

Ettől függetlenül megnézem majd a laptopoknál a RAM-ot, CPU-t, hogy erősebb legyen a többiekhez képest. (Igaz nem tudom, mihez is kellene viszonyítanom, nekem mennyi lenne a már jó). De legalább kaptam két értéket, amire figyelnem kell.

2016. márc. 28. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk erre talán elég is lehetne.

RAM-ot majd később úgyis tudnál bővíteni, azt általában minden gép esetében lehet valamilyen szinten.

2016. márc. 28. 14:16
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. márc. 28. 14:35
 15/16 Nordzsesz válasza:

Amennyiben össze tudnál állni még két másik emberrel akkor elgondolkodhatnál ezen, 3000,-/év lenne a költség, ez szerintem megéri....

[link]

2016. márc. 29. 11:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Összeállni nem tudok senkivel, de minden lehetőséget megnézek, amiket írtok. Köszönöm.
2016. márc. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!