Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnék teljes körű...

Hogyan tudnék teljes körű virusirtást win 10-en?

Figyelt kérdés

Geforce Gtx 970-em van meg i5-ös procim ,de tegnap úgy elkezdett szórakozni velem a gép hogy ihajja......

A virusirtó programot is kifagyasztotta , még a nyomorult el se tudta végezni a dolgát.

Eset nod smarrt securitim van , de néztem sok kérdést , és ti is irjátok , hogy rendszerinditáskor kell.

Meg hogy ezközkezelőben meg tom nézni mi szállt rá a provesszorra.

De win 10 ben nem is találom a vezérlőpultot.....

Sokan mondjá hogy a win 10 nem is szar , csak egy fos , lehet felhasználói hiba is , de ha más eszményetek van róla , akkor kérlek osszátok meg velem ezeket is testvéreim..............

2016. márc. 18. 14:37
 1/9 A kérdező kommentje:
sajnos van a szövegben néhány iráshiba , szóval gyorsan begépeltem aztán nem is néztem xd......
2016. márc. 18. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
A helyedben nem vesződnék irtással, javítgatással; formáznám a gépet, és újraraknám a windowst (előtte készíts biztonsági mentést a fontos dolgokról, ha még tudsz).
2016. márc. 18. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:

"De win 10 ben nem is találom a vezérlőpultot..... "

Na ne már, jobb gomb a startmenün... ott van egy csomó hasznos dolog, köztük a vezérlőpult is.

Egyébként, nekem semmi gondom nem volt még a win10-zel, pedig elég régóta használom.

2016. márc. 18. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert előző Windows-ra ráfrissitettél! Ilyenkor újra kell telepíteni a védelmet. De ha nem fizettél az Eset Smart Security9.-ért, akkor megérdemled, a hamis (és a FIX) sem véd, csak a vásárolt kód és a havi újságkód jó hozzá.
2016. márc. 18. 19:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Megvettem a samrt securitit , és nem is volt eddig vele probléma.....
2016. márc. 19. 20:43
 6/9 A kérdező kommentje:
*smart
2016. márc. 19. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha megvetted, akkor egyszerű a helyzet.

Itt kaphatsz segítséget.

[link]

2016. márc. 19. 23:10
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok kommentet :)

de újraraknám a win 10-et.

igaz !!

ráfrissitettem!

egyik haveromnak igy kapott kékhalált a gépe , de az enyém birja , csak már kéne neki egy kis megkönnyebbülés.

Hogy tudnám újratelepiteni a win 10-et ?

2016. márc. 22. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
2016. márc. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!