Virust kapott a szamitogepem Mit kezdjek vele?
A szamitogepen minden meghajton a kepeimet filmeket zeneket minden elveszett es azokban a mappakban amikben ezek voltak ilyen recovery evsty meg help file nevu fileok jelentek meg szinte minden mappam ezzel van teli
Valaki segitsen
Elorreis koszonom a valaszokat
Sajnos a felettem szóló víruskeresője nem oldja meg ezt. Minden kép MALWAREBYTES és ADWCLEANER programokat kell letöltened futtatnod valamint az ADWCEANER-t futtatás után CLEAN gomb majd OK és újraindul a géped és kész a vírusírtás.
Ha esetleg kételkedsz abban amit írtam íme egy link olvass:
Koszonm a valaszokat
De sajnos minden kepem zenem filmem mappajaban csak ezek a szarokvannak
Letoltottem es a leirtak szerint megcsinaltam mas gondom nemis maradt a
kepeimet stb stb nem kaptam vissza ugyanugy ottmaradtak azok a recovery meg help fajlok
Látod ezt magyaráztam megoldást szeretnél de olvasni nem akarsz. a linken található olvasmány egy részét bemásoltam neked:
Hogyan lehet visszaállítani a CryptorBit által titkosított fájlokat a Shadow Explorer segítségével:
A fertőzött fájlokat a Shadow Explorer (letöltés itt) programmal tudjuk visszaállítani egy korábbi állapotra.
Amikor elindítja a programot, akkor a bal felső sarokban megjelennek a meghajtók és a dátumok, az elérhető biztonsági mentésekről.
Válassza ki a meghajtót, hogy honnan, és az időpont, hogy mikori állapotra szeretné visszaállítania fájlokat.
Ha egy teljes könyvtárat szeretne visszaállítani, akkor kattintson jobb gombbal a könyvtár nevére és válassza ki az Export funkciót. Ekkor a program megkérdezi, hogy hova mentse ki a könyvtár tartalmát.
na kb. ennyi a lényeg és ha elmész arra a linkre amit küldtem letöltheted még a programot is és a leírtak szerint jársz el akkor visszaállíthatod fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!