Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet az internetről...

Hogyan lehet az internetről törölni az elérhetőséget? (Infobel)

Figyelt kérdés
Véletlen megtaláltam, hogy engedélyem nélkül valahogy felkerültek a személyes eléréseim az oldalra. E-mail címük pedig nincs, amin meg tudnám kérni őket, hogy töröljék.

2016. márc. 12. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A domaint valaki megvasarolta, ott kellett megadniuk elerhetoseget.
2016. márc. 12. 20:42
 2/3 anonim válasza:

Van egy másik ilyen kérdés is,lehet hogy azt is te írtad ki,de bemásolom a választ:

Én is megtaláltam magamat,és nagyon undorító dolog,hogy mindenféle értesítés és engedélykérés nélkül nyilvánossá teszik a privát adatokat.

Az oldalt böngészve viszont a lap alján találtam egy "Our services" menüt,ahol van egy "Contact us to update your data" amin keresztül tudod kérvényezni az adatok törlését.Az eredményességéről még nem tudok nyilatkozni mert még csak kb 15 perce kértem a törlést.

2016. márc. 30. 11:09
 3/3 anonim válasza:
100%
A Telekomtól vannak meg nekik az adataink.. És egyébként hozzájárultunk. Csak hát ki olvassa el azt a sok szöveget ugye..
2016. máj. 20. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!