Winlogon. Exe ez mi akar lenni?
Figyelt kérdés
Feladat kezelőnél találtam azon belül folyamatok, ez keylogger? Vagy micsoda? Meg vannak még ott olyanok amik mellett nincs ott a felhasználó nevem.2016. febr. 27. 14:08
1/9 anonim válasza:
Nem vírus. A windows egyik fájla, azt hiszem az indítja a kezdőképernyőt de nem biztos
2/9 anonim válasza:
Rendszerprogram. És azért nincs ott a felhasználóneved, mert nem te indítottad el, hanem a rendszer.
3/9 A kérdező kommentje:
használtam ezt a Spyhunter programot ami azt írta ki hogy keylogger van a gépemen..:/ ezért félek már bejelentkezni bárhova is..
2016. febr. 27. 14:12
4/9 A kérdező kommentje:
Mennyire egyszerű Win 10-re frissíteni úgy hogy telepítse újra a gépem? Ezt olyan is megtudja csínálni aki nem ért hozzá?:)
2016. febr. 27. 14:13
5/9 anonim válasza:
Ha félsz, hogy kikerülnek bárhová az adataid, akkor kerüld a 10-et.
6/9 anonim válasza:
Mit is írt ki pontosan a Spyhunter?
Amúgy ebben a fórumban elég vegyesek a vélemények a programról: [link]
...és én is hajlamos vagyok az gondolni, hogy ez a program csak azért talált fenyegetéseket, hogy megvetesse veled a teljes verzióját.
#5-öt pedig megkérném, hogy ne terjessze a hülyeséget. Köszi! :)
G.
7/9 anonim válasza:
"5-öt pedig megkérném, hogy ne terjessze a hülyeséget."
Nem vennék rá mérget, hogy akkora hülyeség, de veszekedni nincs kedvem, úgyhogy mindenki gondol amit akar.
8/9 anonim válasza:
a win10 nem felhasználó neveket és jelszavakat gyűjt, meg nem is bank kártya adatokat, hanem felhasználási szokásokat
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!