Hogy tudom feloldani, ha valakit beraktam blokkolási listába? ( freemail)
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy ez a gond, csak én tudok írni neki, ő nem tud nekem.2008. szept. 19. 14:16
1/4 anonim válasza:
Valahol a beállításokban van egy Blokkolási Lista rész, valószínűleg ott szerepel az illető e-mail címe, vagy egy teljes domain. Töröld ki onnan.
2/4 A kérdező kommentje:
Épp azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy kell. Nincs ilyen, hogy blokkolási lista törlése, vagy hasonló. Kitöröltem az email címet és újra fölvettem, de a helyzet változatlan. úgyhogy köszi, de ezzel nem lettem okosabb.
2008. szept. 21. 06:40
3/4 anonim válasza:
A freemail web felületén a levelezés/szűrök menüpontot néztd át!
Egyébként ilyenkor az a leggyakoribb hiba hogy a parnered hibásan vette fel a címlistájába a te címedet.
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült!!! Köszönöm a segítséget!!
2008. szept. 25. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!