Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudnám eltüntetni?...

Hogy tudnám eltüntetni? (vírus) SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Szóval ugy 2 napja szerintem bekaptam 1 vírust amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni azt sem tudom milyen fajta m1 a lényeg hogy programokat kezd el futtatni amik a gépem teljesítményét rontják nagyon. A meghajtókat már fel sem ismeri nem tölti be és nem is ismeri fel a feladatkezelőbe gyanus programokat futtat amiknek legit nevük van csak hát 10x több memóriát vesznek igénybe pl: cmd.exe 3x van megnyitva conhost.exe ezis párszor van nekik rendes leírásuk conhost.exe konzolablak kezelő... lehet hogy hülye vagyok de sokszor szoktam használni a feladat kezelőt mert szeretem innen vezérelni a dolgokat de ezeket még sose láttam ahogy észrevehetően sokkal több dolgot futtat a gép mikor ki akarom kapcsolni akkor felugrik ugyebár hogy valami thask.exe valami miatt nem lehet ezért le állítás kényszerítésével tudom csak kikapcsolni és a feladatkezelőbe csak nyilnak meg az azonos nevű programok néha eltünik és más neven jelenik meg ami lényeges még hogy a tálcát teljesen befagyassza szal nem nyitható meg semmi azonnal lefagy és ujra indul a windows tálca most csak a google chrome van megnyitva meg a nod 32 futtatom és 100% osan pörög a cpu-m :) nemtudom hogy kezdjek hozzá egyáltalán a kiirtásához bármilyen segítséget előre köszönök :)

2016. febr. 13. 00:01
 1/6 A kérdező kommentje:
jah és win 7 em van
2016. febr. 13. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Vannak cd-ről vagy pendrive-ról futtatható vírusirtók, kérj meg valakit hogy készítsen egyet neked, pl. innen: [link]
2016. febr. 13. 00:07
 3/6 A kérdező kommentje:
ÚJ észrevétel ha az explorer.exe (a tálcát) bezárom akkor az összes vírus által megnyitott fájl bezárul és ha a tálcát ujraindítom manuálisan akkor egy párpercig mükszik rendesen a gép de utána lassan kezd megint romlani
2016. febr. 13. 00:14
 4/6 A kérdező kommentje:
időközönként magától ujraindul a tálca..
2016. febr. 13. 00:20
 5/6 anonim válasza:

[link]

AdwCleanert próbáld ki esetleg működik e.

2016. febr. 13. 19:13
 6/6 Tóth Norbert Csaba ***** válasza:

Malwarebytes,gyors,hatékony és ingyenes verziója is van.

[link]

2016. febr. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!