Miért nem áll le a windows?
Figyelt kérdés
Valami vírust sikerült bekapnom, bár van AVG a gépemen. Egérkattintásra a böngészőben felugranak hirdetések. Úgy gondoltam kémprogram ezért letöltöttem a spyhuntert. Azt végigfutattatam, talált is fenyegetéseket rendesen. A végén kiírja hogy újra kell indítani a rendszert. Rákatt ekkor "kijelentkezés " felirat és homokóra de nem áll le magától. Ha újraindítom a gépet ugyanazokat a fenyegetéseket azonosítja be újra. Gondoltam rá csokkentett módban megpróbálom törölni az azonosított file-oket de nem tudom ezzel nem okozok e az op rendszerben valami gondot. Ezt fájlt azonosítja fertőzöttként (Trojan.Sathurbot): C:/ProgramData/Microsoft/Performance/Monitor/SecurityHelper.dll Találkozott már hasonló problémával valaki?2016. febr. 12. 08:52
1/2 István1979 válasza:
Én anti malware progit szedték le. Az jobb ilyesmi ellen. Ha a hiba fönnáll, lrszednék egy Linux Ubuntut, CD-ről futtatnám (ne települjön) és az alatt mindent leirtanék.
2/2 A kérdező kommentje:
Nos közben sok mással próbálkoztam. A Spyhunter a Köv fájlt találja: C /programdata/Microsoft/Performance/Monitor/Security helper.dll. Csökkentett módban a kérdéses fájlt valamint a Temp könyvtár teljes tartalmát töröltem, viszont ha nem csökkentett módban indítom újra a gépet újra visszatelepül. Ha az AVG-vel próbálom a Performance mappát ellenőrizni hozzá sem kezd. Ha teljes ellenőrzést futtatok akkor egyszerűen kihagyja mert zárolt mappaként azonosítja amihez nincs jogosultsága hozzáférni. Szeretném megúszni hogy legyaluljam a vinyót mert nagyon sok pluszmeló minden progit újra felrakni és azok beállításait újra elvégezni...stb nem ragozom. Ebben a Monitor mappában van egy PerformanceMonitor.dll fájl is. Azt nem tudom csökkentett módban sem törölni. Azt írja meg van nyitva az intézőben így nem törölhető.
2016. febr. 15. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!