Hogyan lehet portot nyitni a Windows (7) tűzfalon?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nincs nálam ilyen vagy legalábbis nem látom,találom ezt a fránya Port hozzáadása funkciót :S Néztem help vidit is róla neten, de csak Vista & XP-hez van.
Gondolom a bibi, hogy Win7 van a gépemen.
(passzívból/aktívba helyezés miatt kéne.)
2010. márc. 28. 18:27
11/13 Fbati válasza:
Tudom hogy régi ez a fórum, de nekem is ez a gondom, inaktív a beállítások módosítása gomb.
Sok problémám volt már amit mások is megfogalmaztak itt, de még soha nem kaptam értelmes választ. Miért írogat ide olyan akinek f.ngja sincs a feltett kérdéshez? Válaszolhatna valaki! Lehet hogy lowok vagyunk, de sztem te barátom azt sem tudod mihez szóltál hozzá...
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Hogyan nyissunk portot Windows 7 tűzfalon?
Íme egy videó ami bemutatja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!