Virus vagy hacker támadás?
Arrol lenne egy kérdésem van-e valakinek ismerete olyan virusról ami feltöri a facebook profilt és lecseréli a felhasználó nevet és jelszót. A felhasználó név "Liesbeth Lambrichts" ?
A minap éppen bevoltam jelentkezve facebookra, és ugyan nem csináltam semmit, csak az volt a képernyőn, mégis teljesen hirtelen, a gépem valami bödületes sebbességgel dolgozott a háttérben valamit. A facebookn pedig kidobott a rendszer azt állitva megváltozott a jelszavam és a nevem immár lecserélödött Liesbeth Lambrichts -re. A nevem nem tudtam vissza állitani mert azt közölte velem hogy az elmúlt 60 napban már változtattam meg, pedig nem változtattam én semmit. Eltünt az összes ismerösöm és egy napszemüveg raklám volt az idövonalamon, a profil képem helyén pedig valami kinai család volt.
Hiába próbálok keresgélni a googleban erröl a névröl nem talál semmi értelmes leirást, viszont az egyböl szemben tünt hogy rengeteg helyen, nagyon sok embernek ez és ehhez hasonló neve van.
Ami némi elözménye lehet a dolognak, hogy egy windows alapú telefonom van. Már régebben is feltünt, hogy idönként email értesitést kapok miszerint megváltozott a facebook jelszavam. Ez általában akkor szokott történni ha telefonomról léptem be a facebookra. Ezt a facebook profil feltörést megelözöen is beléptem aznap a telefonomról.
A gépem vinyóját leformázta, a telefonomon gyári beállitások visszaállitást csináltam meg.
Jó lenne tudni pontosan mi okozta ezt az egészet. Ha erröl lenne valakinek ismerete azt elöre is köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!