Mely vírusirtó, tűzfal jó Win XP/32 bit SP 2 -re?
Sziasztok!
Nagyon rég óta nem enged a gépem vírusirtót, tűzfalat föltelepíteni. Sajnos az AVG és Nod termékekkel, egyikkel sem kompatibilis, már egy tucat verziót kipróbáltam belőlük és a telepítések során hibaüzenet fogad. Töltsek le 3-4-5 évvel ezelőtti AVG terméket? Tudtok ajánlani jó és működőképes vírusirtót, tűzfalat, kémprogramirtót, akár kombináltat is, ami mindet tudja és teljes verziós, nemcsak próbaverzió? Köszönöm.
Hűha ember!
Ott komoly gondok kehetnek...
Szerintem ne is próbálkozz a rendszer javítgatásával...
Ha van fontos adat, kép, videó, vagy bármi, ami még kell, akkor azt sűrgősen mentsd ki a rendszerből. Boot -olható kűlső rendszert is használhatsz adatmentésre, pl.: egy kezes linux disztrót.
Amint kimentetted a dolgaidat gyalúld le a winyót. Rakd ujra a rendszert. Driverek. Fontosabb progik, köztük persze egy vírusírtó. Én Eset Smart Security -t használok 30 napos kódokkal. Az jól megvan még az XP -n is.
Utánna pedig odafigyeléssel minden rendben lessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!