Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem indítható az alkalmazás...

Pepe91 kérdése:

Nem indítható az alkalmazás ezt írja mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

ez van a részletekbe

RENDSZER VERZIÓADATAI

Windows : 6.1.7601.65536 (Win32NT)

Common Language Runtime : 4.0.30319.34209

System.Deployment.dll : 4.0.30319.34280 built by: FX452RTMGDR

clr.dll : 4.0.30319.34209 built by: FX452RTMGDR

dfdll.dll : 4.0.30319.34280 built by: FX452RTMGDR

dfshim.dll : 4.0.31106.0 (Main.031106-0000)

FORRÁSOK

Alkalmazáspéldány URL-címe : file:///C:/Users/Pista/AppData/Roaming/Microsoft/Windows/Start%20Menu/Programs/Lenovo/Lenovo%20Service%20Bridge.appref-ms

HIBAÖSSZESÍTÉS

Lentebb találja a hibák összegzését. Az egyes hibák részleteit a napló későbbi szakasza tartalmazza.

* C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms aktiválása kivételt eredményezett. Hibaüzenetek:

+ Nem található a következő fájl: „C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms”.

AZ ÖSSZETEVŐ-TÁROLÓ SIKERTELEN TRANZAKCIÓINAK ÖSSZEGZÉSE

Nincs tranzakciókkal kapcsolatos hiba.

FIGYELMEZTETÉSEK

A művelet során nem volt figyelmeztetés.

MŰVELET FOLYAMATÁLLAPOTA

* [2016.01.17. 9:55:45] : A(z) C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms aktiválása megkezdődött.

HIBAISMERTETÉS

A művelet közben az alábbi hibák léptek fel.

* [2016.01.17. 9:55:47] System.IO.FileNotFoundException

- Nem található a következő fájl: „C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms”.

- Forrás: mscorlib

- Veremkivonat:

a következő helyen: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)

a következő helyen: System.IO.FileInfo.get_Length()

a következő helyen: System.Deployment.Application.ShellExposure.ParseAppShortcut(String shortcutFile, DefinitionIdentity& subId, Uri& providerUri)

a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ProcessOrFollowShortcut(String shortcutFile, String& errorPageUrl, TempFile& deployFile)

a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)

a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)

AZ ÖSSZETEVŐ-TÁROLÓ TRANZAKCIÓS ADATAI

Nincsenek tranzakciós adatok.

2016. jan. 17. 10:01
 1/6 A kérdező kommentje:
minden rendszer induláskor bedobja + még azt hogy hiányzik egy callbuilder.dll fájl mi ez??
2016. jan. 17. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi az Ördög ez? Nekem csak a Lenovo Solution Center szokott bejelentkezni.
2016. jan. 18. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Windows 8.1-ről váltottál 10-re, aztán vissza? A Win10 beletörölt a Lenovo rendszerfájlokba, ezt jelzi. Amikor visszatetted 8.1-re, ezek hiányoznak.
2016. jan. 19. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:
win7 ről win 10 majd vissza mert nem tetszett de azota már szerintem egyszer ujra lett telepitve a gép.. hogy lehet ezeket fixálni?
2016. jan. 20. 19:50
 5/6 Barna96 válasza:

Nekem is ezt csinálja, eddig nem volt, most kezdte 1 napja! Ráadásul a win10-et nem is a mostani SSD-re raktam fel anno, hanem a HDD-re. AZ SSD-re, amiről a win7 fut nem volt előtte más op. rendszer telepítve!

Valakinek van ötlete, hogy hogy szüntessem meg a zavaró hibaüzenetet??

2017. jan. 3. 15:41
 6/6 Barna96 válasza:

Na közben megtaláltam egy idegennyelvű portálon a megoldást ( [link]

A feladatütemezőt nyisd meg, ott keresd ki a lenovo mappát, azon belül a Lenovo service bridge mappát, és az ebben a mappában levő feladatot csak szimplán töröld ki. (jobbklikk, törlés). Remélem segítettem!

2017. jan. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!