Nem indítható az alkalmazás ezt írja mi lehet a gond?
ez van a részletekbe
RENDSZER VERZIÓADATAI
Windows : 6.1.7601.65536 (Win32NT)
Common Language Runtime : 4.0.30319.34209
System.Deployment.dll : 4.0.30319.34280 built by: FX452RTMGDR
clr.dll : 4.0.30319.34209 built by: FX452RTMGDR
dfdll.dll : 4.0.30319.34280 built by: FX452RTMGDR
dfshim.dll : 4.0.31106.0 (Main.031106-0000)
FORRÁSOK
Alkalmazáspéldány URL-címe : file:///C:/Users/Pista/AppData/Roaming/Microsoft/Windows/Start%20Menu/Programs/Lenovo/Lenovo%20Service%20Bridge.appref-ms
HIBAÖSSZESÍTÉS
Lentebb találja a hibák összegzését. Az egyes hibák részleteit a napló későbbi szakasza tartalmazza.
* C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms aktiválása kivételt eredményezett. Hibaüzenetek:
+ Nem található a következő fájl: „C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms”.
AZ ÖSSZETEVŐ-TÁROLÓ SIKERTELEN TRANZAKCIÓINAK ÖSSZEGZÉSE
Nincs tranzakciókkal kapcsolatos hiba.
FIGYELMEZTETÉSEK
A művelet során nem volt figyelmeztetés.
MŰVELET FOLYAMATÁLLAPOTA
* [2016.01.17. 9:55:45] : A(z) C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms aktiválása megkezdődött.
HIBAISMERTETÉS
A művelet közben az alábbi hibák léptek fel.
* [2016.01.17. 9:55:47] System.IO.FileNotFoundException
- Nem található a következő fájl: „C:\Users\Pista\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Lenovo\Lenovo Service Bridge.appref-ms”.
- Forrás: mscorlib
- Veremkivonat:
a következő helyen: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
a következő helyen: System.IO.FileInfo.get_Length()
a következő helyen: System.Deployment.Application.ShellExposure.ParseAppShortcut(String shortcutFile, DefinitionIdentity& subId, Uri& providerUri)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ProcessOrFollowShortcut(String shortcutFile, String& errorPageUrl, TempFile& deployFile)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
AZ ÖSSZETEVŐ-TÁROLÓ TRANZAKCIÓS ADATAI
Nincsenek tranzakciós adatok.
Nekem is ezt csinálja, eddig nem volt, most kezdte 1 napja! Ráadásul a win10-et nem is a mostani SSD-re raktam fel anno, hanem a HDD-re. AZ SSD-re, amiről a win7 fut nem volt előtte más op. rendszer telepítve!
Valakinek van ötlete, hogy hogy szüntessem meg a zavaró hibaüzenetet??
Na közben megtaláltam egy idegennyelvű portálon a megoldást ( [link]
A feladatütemezőt nyisd meg, ott keresd ki a lenovo mappát, azon belül a Lenovo service bridge mappát, és az ebben a mappában levő feladatot csak szimplán töröld ki. (jobbklikk, törlés). Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!