Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Letöltések letiltása?

Letöltések letiltása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolom már mindenki átesett azon, hogy valamilyen okból odakerült az öccse a géphez és teleszemetelte a játékaival meg felelőtlenül letöltött vírusokkal a gépet. Na most én azt szeretném, hogy a böngészőt lehessen használni, de letölteni ne lehessen böngészőn keresztül illetve torrenten keresztül se lehessen letölteni. Ez megoldható?
2016. jan. 16. 17:28
 1/4 anonim válasza:

Olyan nincs!

Olyan viszont van, ha naprakész víruskergető és malware írtó programotok aktív, így ha fertőzött fájlt akar az illető leszedni, de a vírusírtó programok automatikusan blokkolják annak letöltését és beriaszt, ha mondjuk Trójait talál.

2016. jan. 16. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Aokhoz a vírusokhoz nem elég egy prémium vírusírtó se amilyeneket ő tölt le, mert egyszerűen nem ismeri fel. Már több vírusírtóból is kipróbáltam a prémiumot, de vissza lett mondva, mert nem fogták meg a trójaikat amiket még én is észrevettem és ha sok szenvedéssel is de ki tudtam írtani.
2016. jan. 16. 21:40
 3/4 anonim válasza:
Nem kuszobolheto ki teljes mertekben, viszont amit csinalhatsz, az, az, hogy nem Adminisztratorkent hasznalod a gepet, hanem Standard/Limitalt felhasznalokent. Ekkor viszont barmilyen telepiteskor meg kell adni a rendszergazda(Administrator) jelszavat. Igy kikuszobolhato a nemkivant jatekok telepitese.
2016. jan. 18. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, de nagyon sok olyan telepítő is van amihez nem szükséges rendszergazdai jogosultság.. Counter Strike-ok, Minecraft, GTA-k RIP-es verziói stb...
2016. jan. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!