Mi a véleményetek a Kaspersky Internet Security programról?
Régebben (pár éve) használtam (céges környezetben), nem is volt rossz, de aztán kiderült, hogy "összeveszik" bizonyos hardver elemekkel, illetve a hozzájuk tartozó driverekkel, programokkal.
A supporttal felvettem a kapcsolatot, próbálkoztak is többször a hiba okának kiderítésével, de a végén inkább váltottunk másik víruskeresőre.
Ha ilyen jellegű problémákba nem ütközik, szerintem egy egészen jó vírusvédelem - volt, de gondolom, ez nem nagyon változhatott azóta sem.
Nekem vírusosnak jelezte az egyik saját programomat ami igazából semmit nem csinál, csak local SQL szerverből lekér pár adatot és kimenti XML-be. Jelenetettem is nekik, bár azt nem tudom, hogy kijavították-e, mert inkább módosítottam picit a proggit amíg már mégsem jelezte vírusosnak...
De talán a fals pozitív még a jobbik eset...
Nálam senni problémája nem volt a nettel sem az otthoni hálózattal sem a qbitorrent programmal a utorrent az részemről már rég felejtős....
Viszont szándékosan töltöttem le neki csomagolt vírusos fájlokat na azt nem díjazta, tehát teszi a dolgát, leteszteltem a tűzfalát is azzal sem volt probléma, a weboldalak "reklámmentesítő" funkcióját is nagyon díjazom pl. az edge böngésző esetében amire ugye még nincs adblock progi...
A gép lassulásáról nem tudok nyilatkozni mert egy komoly konfigon fut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!