A Malwarebites Anti-Malware Home (trial) lejárta után már csak törölhetem?
Figyelt kérdés
A Scan Now alatt mit értsek - én, tudatlan?2015. dec. 31. 11:08
1/10 A kérdező kommentje:
Értelmetlen, hiányos a mondatom. Szóval az Anti-Malware programot...
2015. dec. 31. 11:16
2/10 anonim válasza:
Töltsd le a FREE verzióját, telepítsd fel, de a telepítés végén ne engedélyezd a Próba verziót!
Annyi a hátránya a Free-nek, hogy nem frissíti automatikusan a vírus adatbázist, de attól függetlenül kiírtja a kártevőt.
Szóval a FREE változatát töltsd le a hivatalos oldaláról a htp://www.malwarebytes.org oldalról!
4/10 anonim válasza:
Remélem, tudtam neked segíteni? :)
5/10 anonim válasza:
Ja, a Scan Now magyarul azt jelenti, hogy "Keresés most"
6/10 A kérdező kommentje:
Nem ezt a próbaverziót kellett volna letöltenem.
3 nap múlva nekiveselkedek a letöltésnek, talán sikerül.
Köszönöm szépen!
2015. dec. 31. 11:35
7/10 A kérdező kommentje:
Ha az ingyenes nem tud annyit, mint ez a próbaverzió tudott, akkor nem volt értelmetlen.
2015. dec. 31. 11:39
8/10 anonim válasza:
Mondom, nem sokban tér el a teljes verziójától, de ugyanúgy ki tudod vele írtani a vírusokat, malwareket, Trójait, mindent! :)
Amúgy nincs mit!
BÚÉK!:)
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, igazán kedves vagy. Neked is BÚÉK!
2015. dec. 31. 14:44
10/10 anonim válasza:
Nincs mit! :)
Köszi!
Neked is BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!