Wifi routerem konnektorba dugó feje sípol?
:|
sose hallottam még ilyenről :D
nem kell ennek sípolnia, meg igazából nem is tudom, hogy mi sípolhat rajta.. nem zárlatos ott vmi? v nem tudom.. nincs is semmilyen részén hanszóró, uh más gerjeszti a sípolást.
Kapcsoló üzeműeknél előfordul a sípolás.
Másik adaptert akkor használj ha ugyanolyan feszültséget ad és minimum akkora áramot mint az eredeti.
Írtad hogy működik, de azért én ellenőrizném.
A TP Link TL-WR841N )V 0,6 A-es egyenfeszültségű tápegységgel rendelkezik:
Szóval 12 V kissé sok neki, viszont ha a routerben van feszültségstabilizátor, és az tápegység polaritása is megfelelő, akkor egy kicsivel nagyobb feszültségű és terhelhetőségű tápegység működtetheti a routert (bár ajánlatos 9 V-os, minimum 0,6 A-es terhelhetőségű, egyenfeszültségű tápegységet használni hozzá).
9V helyett 12V SOK!
Ahogy írták is, valószínűleg van benne egy 7805-os stabilizátor.
Ami 12V-ból is ugyanúgy előállítja a belső 5V-ot mint 12V-ból. És 30V-ig bírja.
A gond abból eredhet, hogy a többlet fesz miatt a valószínűleg amúgy hűtőfelület nélkül beépített stabilizátor úgy fog melegedni, hogy átégeti a NYÁK-ot esetleg felgyújtja magát. 9V-al is úgy pengeélre van méretezve, hogy alapból vagy 9ö0 fokosra szokott melegedni.
Ellenőrizd, tegyél rá alu hűtőfület vagy használj megfelelő tápegységet.
(Nem dugdosunk próbából össze-vissza mindenféle villanyokat mindenhova. Ilyet ésszel élő ember nem csinál ám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!