Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az asztalon az ikonjaim...

Az asztalon az ikonjaim magától átrendeződnek meg kitörlődnek miért van ez? Virus? Mert a virusirtóm nem jelez semmi ilyet.

Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 11:45
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

Mekkora az asztalod? Van 1 méter hosszú?

:)

Már csak azért kérdem, mert nem írod, milyen asztalról van szó... De főképpen azt lenne jó tudni, milyen oprendszered van!

Lehet, olyan alapbeállításod van, hogy "Automatikus elrendezés" "Automatikus igazítás" "Ritkán használt ikonok..." stb.

2015. dec. 27. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Pc,Windost 7, és nincs automatikus elrendezésen...
2015. dec. 28. 20:33
 3/4 Lajos54 ***** válasza:

Most itthon csak XP-s és 8.1-es gépem van, ezért nem tudom megnézni pontosan a Win 7-nél a beállításokat.

De ami még ilyesmit (átrendeződés) szokott okozni, az például a felbontás váltás, majd visszaállítás. Mondjuk egy játékprogram, vagy más hasonló program használata esetén. Ha nem rögzített az elrendezés, a felbontás visszaállítása után teljesen átrendeződhet az asztal.

Nem valami ilyesmi lehet? Bár asztali ikon kitörlését ez nem szokta okozni...

Windows 7-es gépen sajnos csak "jövőre" tudom megnézni.

Azt nem nagyon hinném, hogy vírus okozza.

Addig is, próbáld ki ezt a kis programot (van belőle több fajta is), ezzel el tudod menteni a pillanatnyi elrendezést, majd egy gombnyomással visszaállítani:

[link]

2015. dec. 29. 00:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké értem.Köszi.
2015. dec. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!