A Malwarebytes Anti-Malware miért észleli vírusnak uTorrentet?
Figyelt kérdés
C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe2015. dec. 20. 18:02
1/8 anonim válasza:
Az uTorrent egyik verziójában (asszem 3.4 körül) bitcoin bányász van (rengeteget cikkeztek róla), valószínűleg azért. Telepíts korábbi vagy portable verziót. (Nekem az utóbbi van. Néha döcög, de legalább nem vírusos.)
2/8 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy hozzá kellett adnom a kizárásokhoz.:D
2015. dec. 20. 18:12
3/8 A kérdező kommentje:
Igen 3.4.5 van fent...akkor lehet cserélem régebbire. Köszi!
2015. dec. 20. 18:14
4/8 anonim válasza:
utorrent-ből szerintem a 2-es szériát kell használni, az még tényleg kicsi és gyors, sallangmentes volt, a 3-astól nőtt, lassult, plusz ugye ezek a malware-ügyek...
Vagy qbittorrent, transmission, deluge...
5/8 A kérdező kommentje:
Aha csak nekem már win 10-em van és 64 bites. utorrent 32bit-es nem jó hozzá gondolom...
2015. dec. 20. 18:30
6/8 anonim válasza:
64 bites rendszeren futnak 32 bites programok is.
7/8 anonim válasza:
Miért ne lenne jó? Simán megy, win64 ben van 32 bites alrendszer.
8/8 anonim válasza:
A Malwarebytes magyarázata szerint: mert a P2P-programok olyan hosztokhoz csatlakozhatnak, amelyekről kártékony tartalom eredeztethető:
"This is normal and occurs because P2P applications connect to a wide variety of IP addresses, which often include IP addresses known for hosting malicious content."
Itt is erről megy a diskurzus:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!