Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Speedfan programban segítene...

A Speedfan programban segítene valaki?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy nem tudom pontosan melyiket is nézzem, mert van a HDO:31 C, Temp1 30 C, Core081 C, Core1 83 C.

A ventillátorom nem akar még bekapcsolni. Mikor kellene? Hány foknál? És melyiket kell nézni a 4 közül?

Nem vagyok egy számítógép zseni. Segítsen valaki. Köszike

2010. márc. 23. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:

A 2 mag 80 fokos??? Valami ott nem stimmel,és mi az hogy nem akar be kapcsolni a venti??? Ennek állandóan mennie kéne,a speedfan csak a fordulatot szabályozza.

Nézd meg van-e a processzor alatt hűtőpaszta,illetve a ventilátort AZONNAL kapcsold valahogy be,mert a procit megsütőd.

Nekem a 2 mag(core0;core1) 20-40 C közt mozog,terhelés függően.

2010. márc. 23. 08:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Én ezt nem értem, mert most meg ezt írja: Core0: -41C, Core2: -40C.

Mi az, hogy -? Váltakozik, hol 83 C, hol meg -40C.

Jajjjjjjjjj.

2010. márc. 23. 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:

""processzor alatt"" ezt rosszul fogalmaztam, Bocsi.

A Processzor és a rajta lévő ventilátor közötti hűtőpaszta.

(Ennek a ventilátornak kell állandóan mennie .)

2010. márc. 23. 08:12
 4/5 A kérdező kommentje:
A múlt héten volt szerelőnél a gép, mondtam neki, hogy nem kapcsol be a venti, erre valamit csinált vele, egy bizonyos hőfoknál bekapcsolt. Mondtam, hogy régen rögtön indult, ahogy bekapcsoltam a gépet, erre azt mondta, hogy most kitakarította és azért nem kapcsol be rögtön, mert tiszta és jobban kap levegőt. Én ezt nem értem, mert új korában is rögtön bekapcsolt.
2010. márc. 23. 08:14
 5/5 bp1985 ***** válasza:
Ez ez iszonyat nagy baromság, hogy csak akkor kapcsol be, ha elér egy bizonyos hőmérsékletet. Ott van valami gondod. Így ne használd a gépet, hogy nem jó a ventid, mert leégeted csak. Vegyél egy másikat, azt a helyet, ahol ezt a baromságot mondták, kerüld el messziről..
2010. márc. 23. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!