Hogyan tudom eltávolítani a cosmosearch keresőt?
Figyelt kérdés
Már megpróbáltam a google chrome beállításoknál átírni az alapértelmezett keresőt,de olyat ír ki,hogy "ezt a beállítást a rendszergazdája lépteti életbe" és nemtudom se átírni se pedig letörölni..2015. dec. 4. 10:59
1/8 anonim válasza:
Malwarebytes Anti-Malware FREE verzióját töltsd le, majd csökkentett módban futtasd le!
Megtalálja a kéretlen programot, majd végleg töröld ki!
2/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam azt amit írtál,de a malwarebytes nem talált semmit szóval még mindig benne van a gépbe..
2015. dec. 5. 11:24
3/8 anonim válasza:
Spyware Terminator, esetleg Hitman Pro?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz baj ha az avast és a malwarebytes mellé felrakom a Spyware Terminatort?
2015. dec. 5. 13:17
5/8 anonim válasza:
Baj nem lesz, csak annyi a hátulütője, hogy be fog lassulni a géped, függően attól, milyen konfigot tartalmaz a géped.
De azt mondom, fő a biztonság! :)
Inkább több biztonsági program legyen a gépeden, mint semennyi! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Jól van kipróbálom.Köszi a választ:)
2015. dec. 5. 13:27
8/8 A kérdező kommentje:
Még nem oldódott meg a probléma szóval ha valaki tud valamit akkor kérem jelezze..
2015. dec. 8. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!