Valaki hallót már erről a Kairos nevű cégről valamit? Vélemények?
Nem tudom, mennyire gondolod komolyan, vehetem némi együttérzésnek, esetleg iróniának tartsam ?
Ettől még mindig nem értem, hogy miért nem hajlandó valaki, a ki nem szegény, mint a templom egere /válaszaidból intelligens embernek tartalak, akik általában nem szegények/
kockáztatni kb. 37 000 forintot, hogy meggyőződjön igazáról? Ennél többet is elszór az ember hülyeségekre, pl. aki dohányzik, többet füstöl ki az ablakon egy hónap alatt. Nem érne meg neked ennyit, hogy elsőként kürtölhetnéd szét a világban, hogy a kairos átverés, és neked volt igazad? A helyedben nekem megérné. Persze kell egy kis kockázatvállalás hozzá, de aki nem kockáztat semmit, az nem nyer, ezt mondják.
"Ettől még mindig nem értem, hogy miért nem hajlandó valaki, a ki nem szegény, mint a templom egere /válaszaidból intelligens embernek tartalak, akik általában nem szegények/ kockáztatni kb. 37 000 forintot"
(Aha, most már érzelmekre apellálunk. Haladunk...)
Mert az intelligens ember mielőtt kockáztat, utánajár a dolgoknak. És amint a megszerzett információk elegendő mennyiségben állnak rendelkezésre, akkor dönt.
"Nem érne meg neked ennyit, hogy elsőként kürtölhetnéd szét a világban, hogy a kairos átverés, és neked volt igazad?"
Nem, mert idáig ingyen és bérmentve elegendő információt szereztem. És ez az információmennyiség egyre csak növekszik - pláne hogy a "Légió" is foglalkozik a dologgal.
sosem fogom megérteni, hogy valaki miért gondolj azt még mindig, hogy egy mlm típusú cég nem átverés, és olyan logikával gondolkozik, hogy "majd ha valaki bebizonyítja, hogy átverték, akkor elhiszem".
hogy lehet az, hogy legalább egy 20-25 évre visszamenőleg léteznek mlm típusú cégek, és egyet sem tudsz mondani, amelyikkel az emberek jól jártak, és nem dőlt be úgy 5 éven belül. régen persze könnyebb volt, internet nem volt elterjedve, lassabb volt az információáramlás. ma pontosan amiatt dőlnek be ezek a cégek 1-2 éven belül, mert alig kell néhány pillanat, hogy utánnanézz, mi is ez valójában, csak kevesen teszik ezt meg, és ígyis összejön többtízezer ember...(ha igaz persze, és nem csak 4-5ezerről hazudják azt, hogy már 60ezer tag van, hisz erről sincs semmi bizonyíték).
MLM-nek ÁLCÁZOTT PIRAMIS JÁTÉK!!! Már a neve is jó! Kairos->Kairó->-Egyiptom? Talán piramisok? :D
ÓVAKODJ ATTÓL, ha:
1. ÓRISÁI PÉNZEKET kell befizetned az elején
2. ÚGY ajánl MEGGAZDAGODÁST, hogy semmit se kell érte tenned, hátradőlsz és dől alé???!!! Na ne már emberek!
3. Melyik nagy cég fizetne azért, hogy magánszemélyek tárhelyét vegyék igénybe szoftverparkok helyett?
Itt nincsen valós termék, mint az MLM rendszerben. A tárhelyszolgáltatásod, csak egy nagy nagy álca... ha valóban használná bárki is a tárhelyed, akkor az látható lenne, de pingelésen kívül semmi nem történik.
Azt még azért tegyük hozzá, hogy biztos vagyok abban, hogy az elején amíg van annyi "szerencsevadász hiszékeny ember", aki beszáll az százezreivel, akár a millióival, addig lesz pénz amiből kifizessék őket, de ez ahogy csökken úgy dől be az egész!!!
Az elején hitetőnek tűnt, a koncepció és az ötlet sem rossz, csak már, hogy nem valóságos csak egy álca, hogy legyen valamire fogni, hogy van mögötte termék! Jah, de nincs! :D Még egy érdekesség... Nissan és a Bosch cég is cáfolja, hogy bármilyen kapcsolatba állnának a Kairossal! Szerintem ez is mindent elmond...
SZÁLLJ KI AMÍG CSAK TUDSZ! MENEKÜLJ!!!
Na feltűnt egy ujabb "megmentő".
ÓRISÁI!
Még jó,hogy az a 240 000 ember nem ilyen beírásokra hallgat.
"Addig nincs jogod véleményt mondani valamiről, amíg ki nem próbáltad."
ez a legnagyobb hülyeség, amivel a Kairosos bagázs újra és újra előáll.
azt meg hogy hány országból hány ember van benne, hagyjuk már. a karbon kreditet ugyan ezzel védték, aztán mégis kiderült, hogy piramisjáték.
itt is el lehet olvasni érveket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!