Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valóban léteznek olyan hackere...

Valóban léteznek olyan hackerek, mint például a Die Hard 4. 0-ban Matthew Farrel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 17:41
 1/10 czibles ***** válasza:

az a baj, hogy nem láttam a filmet, így válaszolni sem tudok...

mit csinált benne?

2010. márc. 21. 17:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Tűzvész...mindent megbénítanak Amerika keleti parján. Először a forgalmat, majd a hírközlést, a tőzsdén káoszt hoznak létre. És létezik-e ilyen óriási szerverrendszer, mint amit ebben a filmben látunk?
2010. márc. 21. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem létezik ilyen.
2010. márc. 21. 17:49
 4/10 czibles ***** válasza:

1 ember nem nem képes erre.

DE egy csapat (mondjuk ami kínának van) ha az egész rászbadul 1 órszágra, akkor simán meg lehet bénitani abban az országban a közelekedést a bankiszektort, meg mindent. ha megbénul minden, akkor onnatól már adott a káosz.

(többek között szerintem ezért is nem kell félni 1 atomháborútól, mert a neten lesz a fő harcszintér.)

2010. márc. 21. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
ha már az atomháborúnál tartunk,akkor elmondom,hogy a netet arra tervezték,hogy akár azt is túlélje.Képtelenségnek tartom,hogy egy ember vagy akár egy csapat képes legyen megbénítani.Arról nem is beszélve,hogy a legjobb szakemberek előbb-utóbb az állami hivataloknál szoktak kikötni,horrorisztikus összegű fizetésekért.
2010. márc. 21. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:

17:55

Azért én nem mondanám, hogy simán.

Nem olyan könnyű feltörni az ilyen rendszereket, főleg USA-ban.

Mert rendesen le is vannak védve, még egy jó adag hacker sem valószínű, hogy meg tudná csinálni.

Meg észreveszik, hogy honnan jön a támadás, nemsokára ott van az fbi meg hadsereg meg superman meg batman, meg hogy a 14 éves lányok is megértsék edward, és leölik az összeset.

2010. márc. 21. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:

na hát akkor két adalék:

1: állítólag egy markoló tud olyan helyen rosszul vágni kébelt Budapesten, hogy az egész T csoportnak elmenjen a gerinc kábele... (mintha lett is volna a múltkor ilyen)

2: a 2009-es informatikai biztonság napján egy ZNME-s előadó pont arról beszélt, hogy amerikában csináltak erre egy demo projektet, amiben felvázolták milyen erőforrások árán lehet megbénítani egy országot....

kell hozzá egy vagon pénz, meg egy jó nagy csapat valódi szakértő és akkor kivitelezhető...

egyébként hamár a háborúnál tartunk már rég nem informatikia hadviselés van, a hadviselés gazdasági szinten folyik (lsd világválság)

2010. márc. 21. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

18:37: hát nemtudom, de szerintem mo-n tudnék kb. három olyan helyen bombát robbantani hogy kakukk lenne... kezdeném a visegrádi? utcában, folytatnám a várban és még egy harmadik helyen, ami titkos (így én sem tudom), de aki azt akarná tuti ki tudná nyomozni hol kell....

bár ha belegondolsz hogy pl a széchenyi hegyről kilőheted teljes bp TV elérését...

2010. márc. 21. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:

helyesbítek: a földit :) a kábeles az más tészta...

de mondjuk szerver teremből sincs olyan sok budapesten, keresni meg pláne nem kell őket...

a net maga működne tovább atomcsapás esetén is, hiszen valóban arra találták ki, de akkor az is a terv része volt, hogy központok egymás klónjai. Na ez az, ami a valós életben nem nagyon teljesül... mindenki tudja hogy kell offsite mentés, blabla de a cégek erre nem nagyon akarnak áldozni, mert sokba kerül

lsd.: amikor leomlott a két torony (911) az egyik toronyban voltak a szerverek, a másikban meg a mentések... sok adatvesztés történt akkor ott

2010. márc. 21. 23:51
 10/10 anonim ***** válasza:
hogyne léteznének, az egyik lady gaga
2010. aug. 19. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!