Mit tegyek ilyenkor a facebookal?
Be akarok lépni de ezt írja ki:Gyanús tevékenységed észleltünk Facebook-fiókodban, és biztonsági elővigyázatossági intézkedésként átmenetileg zároltuk.
Valószínűleg sérült a fiókod biztonsága miután egy, a Facebookhoz hasonló megjelenésűre kialakított webhelyen megadtad a jelszavadat. Az ilyen típusú támadást nevezik adathalászatnak. További tudnivalókat a Súgóközpontban találsz.
A következő néhány lépésben végigvezetünk egy biztonsági ellenőrzésen, amely megkönnyíti a fiókod biztonságossá tételét, és aztán hagyunk visszajelentkezni.
És esetleg végigmentél azokon a biztonsági lépéseken?
Én nekem akkor volt ilyen mikor Bangladesi IP-röl akartam bejelentkezni aztán kaptam egy 500-as szerver hibát és a telefonomról kellett ilyen lépésekkel megyözni, hogy én voltam az, de addig is mindenhonnan kijelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!