Ha véletlenül rákattintottam egy fb-os spam vírusra, de időbe bezártam megúszhatom?
Figyelt kérdés
Görgetés közben sikeresen rányomtam egy ilyen jelölős szar spammre, de azonnal bezártam, lehetséges, hogy úgy is bajom lesz vele? egyelőre nem látszik, ismerős accjáról sem, hogy bárkit jelölgetett vagy kitett volna.2015. nov. 24. 15:08
1/2 anonim válasza:
Lehetséges. Az is, hogy megúsztad, az is, hogy bekaptad. Nézz végig mindent a FB alkalmazásoktól kezdve a böngészőbővítményeken át a malware- és vírusirtók eredményéig.
2/2 A kérdező kommentje:
Az előzmények között nem szerepel, az tuti, hogy nem töltötte még be az oldalt, mikor már bezártam, alkalmazások között sincs változás. De akkor egy Malware-t lefuttatok.
2015. nov. 24. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!