Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem működik az Eset...

Miért nem működik az Eset Smart Securityben a behatolás megelőző rendszer?

Figyelt kérdés
Tegnap jött egy Windows 10 Pro rendszerfrissítés a Microsofttól. Letöltöttem, telepítettem, majd a windows.old mappát töröltem lemezkarbantartóval. Azóta tiltva jelezi a behatolásmegelőző rendszert az ESET. Kis felugró ablakban azt írja nem sikerült a kommunikáció az illesztő programmal. Próbáltam újra telepíteni, próbáltam másik verziót telepíteni, de mindig ugyanez a gond. Hogyan lehet orvosolni a hibát?

2015. nov. 14. 15:37
 1/4 Molyolo ***** válasza:
Nálam is a 9-es verziónál erre felraktam a 8-ast és ott is. Várnunk kell mert akkor minden 10-es felhsználó így járt. Majd egy frissítésben az eset megoldja. Türelemmel kell lennünk. De ha gondolod írhatol nekik a facéra. Beírod hogy eset és bejön a magyar oldal.
2015. nov. 14. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm "Molyoló"!

Akkor megnyugodtam!

2015. nov. 14. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Megvettétek a kódot 1 évre? Vagy újságkódos? Én megvettem, nekem ezzel nem volt bajom, annál inkább az egyik rossz frissitéssel. Nem engedte telepíteni, újra küldték, annál viszont előbb ellenőrizte a memóriát, aztán engedte telepíteni.

Itt lehet segítséget kérni vásárolt licenszesnél: [link]

2015. nov. 15. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Kódnak ehhez semmi köze!

[link]

2016. máj. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!