Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gépem folyton vírust jelez...

A gépem folyton vírust jelez ki, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Ezt (HackTool:Win32/AutoKMS) az üzenetet kapom állandóan hogy nem rossz indulatú de távolítsam el és valami eszközhöz van köze és nem tudok rájönni hogy mi a baj.

Szerelőhöz még nem vittem mert legutóbb is valami baj volt az egyik programmal amit ők tettek rá és beakarták magyarázni,hogy az én hibám.

#vírus #számítógépes eszköz #HackTool:Win32/AutoKMS
2015. nov. 9. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
2015. nov. 9. 16:55
 2/6 fersk ***** válasza:
Első válaszoló, miért irányítod a kérdezőt malware-t telepítő oldalra?
2015. nov. 9. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi am majd kipróbálom valamikor

Már le van telepítve a malware.

2015. nov. 9. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:

A Yet Another Cleaner egy veszélyes alkalmazás. Az alábbi kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__7..

#2-es (2015-07-12 21:07-kor kelt) hozzászólásomban már összegyűjtöttem az erről szóló kritikákat.

"Ezt (HackTool:Win32/AutoKMS) az üzenetet kapom állandóan hogy nem rossz indulatú de távolítsam el és valami eszközhöz van köze és nem tudok rájönni hogy mi a baj. "

Ez a Windows 7/Microsoft Office illegális aktiválását végző eszközre utal.

2015. nov. 9. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le, ez a fizetős ESET online scannere.

[link]

2015. nov. 10. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, a HackTool:Win32/AutoKMS nem veszélyes. Ez csak azt jelenti, hogy fel van téve az a program ami aktiválja a Microsoft termékek kalózváltozatait. Ha leszeded akkor meg fog szűnni az aktiválás. Ha nem tudsz róla hogy kalózpéldányod lenne akkor mostmár tudod.
2015. nov. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!