Lehet egyszerre több vírusírtó is gépemen?
Valószínűleg egymást fogják megpróbálni leirtani. Nem célszerű több olyan programot feltenni, ami a háttérben fájlokat ellenőriz.
A vírusirtók hatékonysága között olyan kicsi eltérések vannak, hogy nem indokolja semmi két program használatát.
Egyszerre tobb aktiv vedelem szokott gondokat okozni - egymast talaljak kartekonynak, ilyesmi... Tobb virusirto fel is van keszitve erre, nem telepul amig van fenn masik termek.
Meg amugy is minek, egy is elegge lefogja a rendszert.
Nekem van a MSE mellett a Malwarebytes. Nagyon jol kijonnek egymassal, a MSE kifejezetten rendszervirusokra jo, a Malwarebytes meg internetes trojai/malware betolakodokra.
Nem zarjak ki egymast, sot, kiegeszitik.
4: nekem is ez a konstelláció müködik, de a malware nem igazi víruskergetö mint az MSE. Úgy vettem észre hogy amit az egyik nem tud azt a másik elkapja, jól kiegészítik egymást.
De ha 2 online védelmet teszel egymás mellé, pl. McAfee és AVG, az belassítja az egész gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!