Kék halált kapott a gépem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na egyszer csak netezés közben leállt a gépem, aztán újraindult, miután bekapcsolt, ez jött ki: [link] 2015. nov. 1. 11:17
1/8 P.O.C. válasza:
Írd le mi a hibakód és ha egy konkrét fájl névre hivatkozik, akkor azt is.
Olvasd el itt az első hozzászólást:
2/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam mi a hibakód? Tegnap történt, csak lefeküdtem mert fáradt voltam. Ma reggel bekapcsoltam a gépet, és kiirtam a kérdést.
2015. nov. 1. 11:54
3/8 A kérdező kommentje:
ezekre a fájlokra utal: [link]
De sajnos valamiért pont az ablak középső részét nem mentettem el, pedig le printscreeneltem azt is, de nincs meg.
2015. nov. 1. 11:59
4/8 A kérdező kommentje:
Na letöltöttem a blue screen wiever progit, ez talán segithet: [link]
2015. nov. 1. 12:05
5/8 anonim válasza:
Ha kapsz még egy kékhalált, akkor tedd ki újra a kérdést. 1 kékhalál gyakorlatilag a semmitől is létrejöhet (pl. a böngésző vacakol egyet, és kapsz egy bluescreent).
6/8 A kérdező kommentje:
valószínű a win update miatt csinálja, mert mikor telepitette a frissitést, lefagyott, igy ki kellett kapcsolnom a gépet...és utána 2 nappal történt ez most
2015. nov. 1. 13:08
7/8 A kérdező kommentje:
és rendszer visszaállitást se tudok csinálni
(ezt amugy uj kérdésbe is kiirtam most, de ide kapcsolódhat sztem)
2015. nov. 1. 13:47
8/8 Simonkovics Ádám válasza:
olyan memóriaterület, melyre nincs jogosultság elérni.
a windowsnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!