Érdemes hagyni hogy frissüljön az XP-m?
Figyelt kérdés
Ugyanis ugy van beállítva az automatikus frissités hogy csak töltse le de ne telepítse. De nem szoktam semmit telepíteni mert azt hallottam hogy felesleges, mert csak le fogja lassítani a gépet előbb-utóbb, ha már sok frissités lesz telepíve. Ebben lehet valami? Vélemény?2010. márc. 17. 19:57
2/9 anonim válasza:
Hát ha a haverod adta win cd-t, akkor FUSS!!!!
Ha eredeti, akkor meg megérdemled :D
3/9 anonim válasza:
Ha hamis XP (az nem számít, hogy írtál be SERIAL-t az akkor se eredeti) akkor SEMMI FÉLEKÉPPEN NE TELEPÍTSD!
De ha eredeti akkor jól jön!!!!
4/9 anonim válasza:
Jah és ha már telepítetted akkor az "Eredeti Windows, valódi előny"-t (ami indításkor jelenik meg) TÉNYLEG NE TELEPÍTSD MERT AZ ÖSSZECSESZI A GÉPED!!
5/9 bp1985 válasza:
Elárulok egy titkot. a d**rk kezdetű kóddal átmegy az eredetiségteszten, mielőtt itt ontjátok az észt, hogy nem megy. Ha valamit nem tudtok, inkább ne is irogassatok ide. A kérdezőnek: Attól függ, hogy milyen kóddal van fent az xp-d. Ha az én általam említettel, akkor nyugodtan rakd fel, átviheted az eredetiségteszten is nyugodtan, nem lesz semmi problémád. 3 perc kb az egész. És még a microfos meg is köszöni, hogy megvetted.
6/9 anonim válasza:
ezt a d**rk kód hol található?
engem is érdekelne.
vagy eleve olyan xp-t érdemes csak feltelepíteni ha frissíteni szeretném a gépet amin ez a kód található?
ha igen kérlek segíts honnan tudnék hozzájutni egy ilyenhez.
7/9 bp1985 válasza:
D36RK-QDFFD-BTWWY-BT7KK-43MGM
Ez jó, kb 70-80 gépen ez fut:D:D:D Semmi para, frissít, eredetiségtesztel, akármi. Nyugodtan használhatjátok.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem eredeti az xp,kaptam egy havertól. De megvan crackelve, az eredetvizsgálaton is átmegy de ennek ellenére kikapcsoltam az autom. frissítést.Egy ismerősöm mondta hogy ő is kikapcsolta az automatikus frissitést mert szerinte sok felesleges szemetet telepít rá amitől egy idő után befog lassulni.
2010. márc. 22. 16:40
9/9 bp1985 válasza:
Nekem minden frissítést leszed, nem véletlenül van kitalálva. Rengeteg a hasznos is közötte. Pl támadások ellen, stb. De ahogy érzed. Egy elavult xp jobban sebezhető, mint egy olyan, ami le van rendesen frissítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!