Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valami jó vírusírtó?

Valami jó vírusírtó?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 18:26
1 2
 11/16 anonim válasza:
Avast Internet Security, Kaspersky Internet Security
2010. máj. 26. 23:00
 12/16 anonim válasza:

Vipre

Nekem számítógépszerelő tette rá a Nod32 helyett és ezt én jobban szeretem :)

2010. aug. 8. 18:14
 13/16 anonim válasza:

Nekem meg semmi, egy évbe felrakom 2x az Avgt és lefuttatom.

Sima sp3 tűzfal védi a gépet.

2010. szept. 4. 22:39
 14/16 anonim válasza:
nekem a ESET smart security van szerintem az ESETesek a jók
2011. máj. 8. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez mind nagyon szép.Egyik vírusírtó sem tökéletes ezt most szögezzük le. De egy nagyon jó vírusírtót kifelejtettetek. A pandát. 1 teljes napom ment rá h leteszteljek 5 vagy 6 vírusírtót külön-külön. Olyan vírus kaptam amit csak a pandta takarított le. Kaspersky, norton, AVG, NOD32, Avast és végül a panda marad. El kell mondanom h a többi meg sem közelítette a pandát. Amikor felraktam a pandát és még csak le sem futattam, eltünt a tálca jobb alsó sarkából a piros háromszög a következő szöveggel: "your computer is infected" . A végeredmény: nem kellett újrarakni a rendszert és volt nincs vírus. Tehát erősen ajánlom mindenkinek ezt a vírusírtót, tényleg nagyon jó, csak ki kell próbálni, persze aki már 1 jót megtapasztalt az nehezen vált át másikra. Én is úgy szoktam mint az egyik hozzászóló írta hogy 1-2 hónaponta felrakja a vírusírtót és lefuttatja majd mindent leírt és törli. Ez így rendben van, de a windows tűzfal egyenlő a nullával, legalább 1 router legyen ami ad 1 alap védelmet.

Remélem tudtam segíteni :)

Sziasztok

2011. júl. 29. 13:15
 16/16 anonim válasza:
Ja a Panda nagyon jó
2012. jún. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!