Valami jó vírusírtó?
Vipre
Nekem számítógépszerelő tette rá a Nod32 helyett és ezt én jobban szeretem :)
Nekem meg semmi, egy évbe felrakom 2x az Avgt és lefuttatom.
Sima sp3 tűzfal védi a gépet.
Ez mind nagyon szép.Egyik vírusírtó sem tökéletes ezt most szögezzük le. De egy nagyon jó vírusírtót kifelejtettetek. A pandát. 1 teljes napom ment rá h leteszteljek 5 vagy 6 vírusírtót külön-külön. Olyan vírus kaptam amit csak a pandta takarított le. Kaspersky, norton, AVG, NOD32, Avast és végül a panda marad. El kell mondanom h a többi meg sem közelítette a pandát. Amikor felraktam a pandát és még csak le sem futattam, eltünt a tálca jobb alsó sarkából a piros háromszög a következő szöveggel: "your computer is infected" . A végeredmény: nem kellett újrarakni a rendszert és volt nincs vírus. Tehát erősen ajánlom mindenkinek ezt a vírusírtót, tényleg nagyon jó, csak ki kell próbálni, persze aki már 1 jót megtapasztalt az nehezen vált át másikra. Én is úgy szoktam mint az egyik hozzászóló írta hogy 1-2 hónaponta felrakja a vírusírtót és lefuttatja majd mindent leírt és törli. Ez így rendben van, de a windows tűzfal egyenlő a nullával, legalább 1 router legyen ami ad 1 alap védelmet.
Remélem tudtam segíteni :)
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!