Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem jön be a bios, mi a gondja?

Nem jön be a bios, mi a gondja?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, mert a neten nem találok megoldást a problémámra, hogy mivel tudnám behozni, az eddig f2-vel induló biosom. Vagy hogyan tudom akkor másképp pendrive-ről bootolni a linux-ot winfos alatt. Eddig fszán működött, most konkrétan semmivel nem hozza be, akármit is nyomok. Az összes f-es gombbal próbálkoztam. Beszrás..
2015. okt. 23. 14:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen. Annyi még hogy kell a 2 rendszer, mert zeneszerkesztésre windowsos programom van csak. Összes többibe linux.. Ezt csak azért írom, hogy ne írjanak feleslegesen a "használj egyet" dolgokról...Tehát live boot pendrive és onnan én már tudom partícionálni a linuxot, már elő is van készítve, csak ez a tetves bios nem jön be :D vicc
2015. okt. 23. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem valami fastbootot bekapcsolhattál,úgy nekem se volt esélyben biosba lépni...húzd le a vinyót,meg minden olyan dolgot amiből bootolni lehet.ott majd kiad valami errort és elvileg lesz lehetőség biosba lépni.ott meg szedjél ki minden show logo/fastboot cuccot.
2015. okt. 23. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
nem kapcsoltam be, egyedül a pendriveot tettem bootolásra előre. Ennyi. Akkor még bejött... Hozzáteszem ezerszer csináltam már így és sosem volt gondja...A rendszernek pedig sok köze nem lehet a bioshoz tudtommal..
2015. okt. 23. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
laptop, nem szívesen szedném szét..
2015. okt. 23. 15:54
 5/5 anonim válasza:
probáld a "Tab" gombot nyomkálni nekem ugy engedte :)
2015. okt. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!