Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnám feltörni a...

Hogyan tudnám feltörni a laptopom?

Figyelt kérdés
Szoval... hulye voltaa es nem kodolotam le... es mivel szarul tanultam ezert anya lekodolta... es probalkoztam minden felejelszoval ami lehetseges de egyik se jo... Van erre valami megoldas vagy ennyi cseszhetem a laptopot?
2015. okt. 15. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Rakj egy rejtett kamerát (mobiltelefon) a billentyűzetre ráirányítva és hagyd úgy. Kérd meg, hogy lépjen be, de te menj ki a szobából, hogy ne fogjon gyanút.

Visszanézed a telefonon milyen billentyűket ütött be.

Ehhez persze jó helyen kell elrejteni a telefont.

2015. okt. 15. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi az hogy lekódolva? Fogalmazz pontosan ha pontos választ akarsz!

A windows profilodhoz állított be jelszót? Pontosan milyen rendszer?

2015. okt. 15. 11:38
 3/8 anonim válasza:
tanulj jobban.
2015. okt. 15. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, a windows profilomra állította be es szart se tudok rajta csinálni pedig am nem csak jatekra kene... de nem erti meg... am Windows 7-es
2015. okt. 15. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Ybdy-UBrFtQ

próbálkozz ezzel

Egyébként nem értem szülőket. Én sem vagyok már gyerek, de hülyeségnek tartom ezzel büntetni. Korlátozással maximum dacot lehet kiváltani belőle és csak azért is rosszul fog tanulni amivel pont az ellenkezőjét fogja elérni, mint amit szeretne... ez legalább akkora marhaság, mint az "alugyál mert elvisz a mumus" és egyéb szülői baklövések.

2015. okt. 15. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha van visszaállítási pontod, az talán megoldja.

Esetleg ha van másik gép a közeledben, kiírsz pendrive-ra egy Linuxot, és azt használod.

Vagy utánanézel annak, mit csinál az utilman.exe és a cmd.exe, majd végiggondolod utána, miért is jó ez neked. (Én nem fogom elárulni.)

2015. okt. 15. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Amúgy: haverodnál tegyél egy pendrivera linuxot (linux mint xfce) és live rendszerből is könnyedén tudsz netezni, de ha nyomtatni is szeretnél meg egyebek, akkor arról feltelepítheted windows mellé és lesz office, net és nyomtatás!
2015. okt. 15. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
rakj fel egy másik rendszert. egyébként is milyen szülő b@ssza el a gyereke elől a laptot? ha neked vette akkor használd. amúgy játékon kívűl mire kellett még? gondolom facebook... attól se leszel okosabb. na ha meg tanulásra akkor miért nem tanultál? tanulj jobban, vagy inkább ne is tanulj és majd egyszer elmondja a jelszót. jelszóemlékezető nincs?
2015. okt. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!