Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Le lehet úgy tiltani valakit...

Le lehet úgy tiltani valakit gmailen, hogy a levelei automatikusan visszamenjenek a feladónak?

Figyelt kérdés
Volt párom folyamat írogat.Megtaláltam hogy hogyan lehet automatikusan törölni, de gondoltam kicsit viccesebbé tenném a dolgot.Automatikusan visszamenne az email amit ír egy mondjuk ilyen kísérő szöveggel:Sajnos az email cím megszűnt, kérjük ne írjon többet:)Van erre lehetőség?
2015. szept. 30. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs.. bár automatikus válasz van, de az olyan, mintha te küldted volna. :D
2015. szept. 30. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, ez a vicc része volt:) De akkor olyanra van, hogy visszamegy a levél amit ír?Ha igen, azt hogy tudom beállítani?
2015. szept. 30. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
2015. szept. 30. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Beállítások-> szűrő hozzáadása

feladó: barátnő címe

(kis ablakban)jobb lent "szűrő készítése keresés alapján" katt

új ablakban továbbítási cím megadása: ide is a barátnőd címe

Amit nem tudok, hogy ekkor is hozzáteszi az email elejére, hogy "továbbított sablonos dumát".

Arra figyelj, hogy ez a szűrő előbb legyen, mint a levél törlős(nem tudom, hogy van e a szűrőknek prioritása).

2015. okt. 1. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!