Leáll a gépem? Help!
Szép napot mindenkinek. A gépemen tegnapig az Eset Nod antivirus vírusirtó volt a gépemen, minden flottul ment rajta. Aztán tegnap este apám rárakta az Avast-ot meg valami CCleaner-t. Azóta kb. fele ennyire gyors. Bekapcsolom a gépet, várni kell kb. 10 percet mire betölt rendesen, az Esetnél meg 2-3 max 5 percet. Ha facebookra belépek, akkor lefagy és azt írja ki :"A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt" aztán megint lefagy és kékhalál...Újra kell indítanom, ma is kb. 5ödjére indítom újra. A kérésem az lenne, hogy mondjatok még vírusirtókat ami bevált nektek, vagy hogy ezzel mit tudok kezdeni?
Elnézést, ha hosszú lett, nem vagyok egy számítógép szakértő, de szerintem erre rájöttetek. :D
Köszönöm előre is a válaszokat.

Igen, leszedte előtte az Esetet.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kesztyű mindenkinek :-)
Visszaraktam az Esetet, mert azt ismerem, a többivel nem merek próbálkozni nehogy tönkrevágjam szerencsétlen gépet.:D
Ja még az a kérdésem lenne, hogy a CCleaner-t leszedjem, vagy az maradhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!