Hogyan lehet ezt törölni?
Figyelt kérdés
Valaki olyan vírus féleséget küldött a gépemre ami megjegyzi a leütött billentyűket. Úgy vettem észre hogy a jelszavam valaki mindig feltörte, és aztán utánna olvastam ennek hogy hogy lhet megnézni hogy-hogy lehet ezt észrevenni, és ugye meg kell nyomni a Ctrl+Alt+Delete-t és ott a folyamatokra kell kattintani és ott lesz hogy ctfmon.exe és ez az. És arra lennék kiváncsi hogy ezt hogy lehet törölni, és hogyan lehetne megtudni hogy ki, és mikor küldte a gépemre. Előre is köszönöm.2010. márc. 14. 14:35
1/38 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy spyware.Spyware Terminator észreveszi és törli.Ennyi ha nem jó akkor meg nem tok segíteni
2/38 A kérdező kommentje:
de ez biztos h figyelő program? mer láttam egy másik kérdést ahol felsorolt ilyeneket a kérdező és senki nem mondta h ilyen megfigyelő . egy pillanat és belinkelem a kérdést.
2010. márc. 14. 14:48
3/38 A kérdező kommentje:
2010. márc. 14. 14:49
5/38 A kérdező kommentje:
kszi a váléaszokat meg minden, de azt szeretném kérdezni h ez biztos ilyen figyelő program? mer valahol azt irják h ez kell a gépenk és vmi más..
2010. márc. 14. 15:03
6/38 anonim válasza:
bakker ilyen nálam is van:O:O:O most ez víruuus?:O O.O :|
7/38 anonim válasza:
A Google a barátod. Ezt találtam: [link]
8/38 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindekinek. :)
Utolsó: Köszi elolvastam. De nem nagyon értem, azt szeretném kérdezni, hogy akkor most ez olyan megfigyelő? mert a nővérem gépén is van ilyen, meg az eggyik válaszoló is írta, szóval nemvagyok benne biztos hogy akkro ez most vírus- e mert ugye lég furcsa lenne ha kapásból már 3-embernek is lenne a gépén. nem? :)
2010. márc. 14. 15:13
9/38 anonim válasza:
huhh..
kedves kérdező szerintem ez nem vírus:D
megnyugodhatunk:D
10/38 A kérdező kommentje:
remélem. :D
de azért várok még további válaszokat, hátha. :D
amúgy linkelek mindjárt egy kérdést. Onnann gondoltam hogy ez a ctfmon.exe figyelő program, mert valaki ezt irta. egy pillanat és jön a link ;)
2010. márc. 14. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!