Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Rejtett mappákat hogyan...

Masuca kérdése:

A Rejtett mappákat hogyan tudom használni más gépen is?

Figyelt kérdés

Bocs a kérdésért, amatőr vagyok a számítástechnikában, de nem tudom visszacsinálni az alábbi hibát:

A Total commanderben szerettem volna egy mappát elrejteni: "Tulajdonságok <Rejtett" parancsot kiválasztva nem tűnt el a mappa tartalma. Nem is ezzel van gond, hanem otthon ebben a mappában minden fájlt tudok használni. De mihelyt felteszem pendrive-ra, és más gépre megpróbálom átmásolni, vagy akár elindítani, a következőt írja ki: "Lehet, hogy a fájl használatban van, nincs hozzáférése ahhoz a számítógéphez, ahol a fájl található, vagy a proxybeállítások nem megfelelőek."

Emellett a pendrive-on zölden jelennek meg az érintett programok elnevezései, ilyet még sosem láttam.

Utólag minden felhasználói engedélyt megadtam minden szintnek (ugyanazt teheti a rendszergazda, mint a felhasználó), de ez sem segített.

Kérdsem tehát: hogyan tudom visszaállítani a mappát úgy, hogy ha mozgatni akarom a fájlokat, akor azokat másik gépen is használhassam?

Előre is köszönöm,

2015. szept. 25. 13:39
 1/1 Neuhauser László ***** válasza:

a zöld címke a "titkosított" fájl/mappa "jele"

Valamit elnyomhattál, vagy nem tudom

A mappa tulajdonságai alatt

ATTRIBÚTUMOK / SPECIÁLIS

Innen vedd le a titkosítást róla

Illetve a megosztás alatt a "saját használatúvá tétel" - t is vedd le

2015. szept. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!