Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Leáll a számítógépem! Sürgős....

Leáll a számítógépem! Sürgős. Tanácsok?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy új pc-t. Aztán amikor nagyobb gépigényű játékkal játszom, mint pl: Far Cry 4, BF4, MK X, Crysis 3 egy 20 percig játszok vele, aztán egy nagyon picit serceg, mint ha rezegne benne valami... De nem tudom hogy mi és honnan. Egy 5-10 percig rezeg utána leáll és újraindul. Hibalogokat megnéztem, semmi erre utaló jel. Esetleg a tápegység? Vagy túlmelegszik?(bár azt nem hinném) igaz, hogy egy nem sokak által dícsért, n-base 600w táp van benn. (egy i5-öt és egy gtx 750 ti oc-t hajt meg. Nem tuningoltam. (legyetek szívesek ne ócsároljátok a dolgokat, nem minősítést, hanem tanácsot kérek. Mégpedig nem abban, hogy hogy dobjam ki a tápot vagy az egyebeket) válaszokat előre köszönöm, további szép napot!

2015. szept. 17. 17:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

1. Minőségi TÁP csere (mindenre kihat)

2. Gépen belül az alkatrészeket megnézni nem mozog e, minden fix legyen!

3. A processzoron lévő hővezető pasztát is lecserélheted ha régi. (Ha a paszta kiszárad nem hűti rendesen a processzort aminek következtében kikapcsolhat, esetleg újra indulhat terhelés esetén).

4. Ha a fentiekkel megvagy, akkor utána tesztelni kell a hőfokot CPU-n, GPU-n.

5. Elvileg ha a teszteket lefuttatad,akkor ha valami melegszik, azt mutatja.

2021. dec. 17. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!