Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SEGÍTSÉG NAGY BAJ VAN! Ez...

Exant kérdése:

SEGÍTSÉG NAGY BAJ VAN! Ez lenne a fekete halál? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elindítottam a gépem, és a töltőképernyő szépen betöltött és az asztalra váltott, fekete lett minden. Az egér kurzort látom, a feladatkezelőt is megtudom nyitni, sőt innen még a chrome-ot is, innen írok most. Utána olvastam kicsit, hasonló jelenséget fekete hibának (black screen) hívnak, de ott nem olvastam, hogy megtudtak volna nyitni böngészőt, inkább hardveres problémára tippeltek, elsősorban videókártyára.

Nos már egy ideje fent van egy Cinema Pro 4.2 nevő program ami nagyon nem tetszik. Már próbáltam vezérlőpultban eltávolítani, de mindig azt írta ki, hogy megkell várni egy másik művelet befejezését, miközben nincs másik művelet. Nem lehet, hogy ez támadta meg a gépem?

Semmi mást nem tudtam megnyitni, csak a chrome-ot. Se a sajátgépet, se lomtárat, semmit. Amikor beírom feladatkezelőbe őket, (az új feladathoz) akkor azt írja, ki hogy nem találja. (Lehet, hogy törölte a sajátgépet a program, és meghallt az egész?) Viszont ilyen vírusosnak tűnő telepítések maguktól elindulnak, amiket nagynehezen tudok csak befejezni a feladatkezelőben, mert ahogy probálom törölni, duplikálódik. MI A FENE EZ??

2015. szept. 13. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Indítsd el csökkentet módban a Win-t és próbáld letörölni a sz@rságokat a gépről...

Ha nem működik utána rendesen, akkor futtass le pár vírusirtót.

Ha működik, akkor is... :D

2015. szept. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!