1/10 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van, akkor inkább ne vegyél telefont
Ennyi erővel téged meg viszkőoldóval tisztítalak meg
3/10 anonim válasza:
Én rendszeresen azzal tisztítom de nekem vízálló telefonom van.
4/10 anonim válasza:
Szabad, de nem érdemes! :-)
Amennyiben olyan munkát, tevékenységet végez az ember rendszeresen, hogy bekoszolódik a telefonja, akkor érdemes venni egy strapafont, víz-,pór-, ütésálló telefont.
5/10 anonim válasza:
Én megengedem, de nem jársz jól.
6/10 anonim válasza:
Dechatlonban van a vizí részlegnél telefontartó ami teljesen víz és porálló, ráadásul még az érintőképernyő is érzékeli ha piszkálod :) 1690ft (Dunaújvárosban csak 390ft)
7/10 anonim válasza:
Szabad, de csak lágy vízzel. A kemény megkarcolhatja.
8/10 anonim válasza:
Ja, én benne felejtettem a ruhám zsebében, a feleségem meg kimosta. 18 éves Nokia volt, de azon kívül, hogy kiszárítás után is intarziás lett a kijelzője, nem nagyon hatotta meg a dolog. A mai telefonokkal nem érdemes kísérletezni.
9/10 anonim válasza:
Csak attól függ hogy víz álló-e??ha igen akkor mosthatod esetleg csak egykissé bevízezett rongyal atörölgetheted!!
10/10 anonim válasza:
Ha az általad említett víz egy szinte szárazra kicsavart szöszmentes törlőkendőben van, akkor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!