Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » IP cím? Helymeghatározás?

IP cím? Helymeghatározás?

Figyelt kérdés
Kaptam egy elég sokkoló üzenetet facebookon, de a felhasználó megszűnt! Nem tudom valahogy vissza keresni, hogy ki lehetett vagy honnan jöhetett az üzenet ? Vagy létezik valami olyan program hogy utána tudnék nézni ?

2015. szept. 5. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Jelentetted a facebook őgyfélszolgálatának?
2015. szept. 5. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs eszköz és lehetőség hogy te megnézd valaki IP-címét a Facebookon (vagy akár máshol, mint felhasználó).

Nincs eszköz és lehetőség, hogy te egy IP-címből helyzetet meghatározhass, csak pontatlan becslés létezik, sokszor még a várost sem találja el.

2015. szept. 5. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen adatokat tudsz a felhasználóról? Mondjuk megnézted az adatlapját mikor még nem törölte le magát. Minden adat számít.
2015. szept. 5. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok róla semmit, volt rgy üzenetem az egyebek mappába egy megszünt felhasználótól .. amiben komoly információk voltak róla ès másokról, emberi kapcsolatokról ... fogalmam sincs ki lehetett, pedig igen csak jó lenne tudni ...
2015. szept. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!