Mennyire kell komolyan venni a gmail bejelentkezés riasztást?
Pár hete jött egy email a gmailtől hogy Chille-ből akart vki bejelentkezni a fiókomba de azt megakadályozták sikeresen. Akkor megváltoztattam a jelszavakat.
Ma pedig arról kaptam értesítést hogy android eszközről történt bejelentkezés, pedig tegnap előtt cseréltem le a telefonomat wp-re és tegnap délelőtt ki is kapcsoltam az androidost. Meg amúgy se léptem gmailre már vagy egy hete telóról Úgyhogy ez a ma délelőtti tuti nem én voltam.
Teljesen valósak ezek az üzenetek? Valaki tényleg feltörte? Mit tudok tenni egy újabb jelszó változtaráson kívül?
Nem hiszem, hogy ezek az adatok alaptalanok lennének. Én a helyedben kétlépcsős azonosítást használnék (amihez kell a telefonod is, bővebben: [link]
Ezen kívül biztos megváltoztatnám a jelszót a biztonság kedvéért. Azt, hogy miért jelentkeztek be a fiókodba, rengeteg minden megmagyarázhatja. Én csak annyit javasolnék, hogy lehetőleg legyél óvatosabb az interneten, amikor személyes adatokat adsz meg (pl. e-amil cím, név stb.).
Köszönöm.
Most gépről megtudtam nézni és az én telefonom jelentkezett be mármint a régi, csak azt nem értem hogy ha kivan kapcsolva a telefonom akkor hogy és miért!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!