Mindig feltörik a Facebook fiókom. Mit lehet tenni?
Sziasztok! Beállítottam, hogy ha bejelentkeznek, akkor küldjenek sms-t a telefonomra és email-t a részletekről. Szóval az van, hogy már 6x cseréltem jelszót, (mindig másra) de folyton egy valaki belép. IP címe: 54.77.11.251 Dublin-ból. Nem adtam ki senkinek a jelszavam, sem az emailcímem jelszavát, nem hagytam sehol a jelszavammal kapcsolatban lévő adatot. Nem küldtem el senkinek sehol.
Ilyenkor mi van? Semmit nem üzenget, csak belájkol (#mostezthogyirjamlemagyarul) különböző külföldi oldalakat, amiket nem ismerek. Help pls! Még annyi, hogy nem sokszor lép be kb 2 hónaponként kapok ilyen üzenetet és mindig Dublinból.

Nem törik fel. Ne dobálózzunk olyan fogalmakkal, amiről lövésed sincs.
Amit feltörésnek vélsz, annak hátterében vagy valami kártevő áll, vagy az, hogy valami módon megszerzi a jelszavadat.
Van aktív vírusvédelmed? Nem telepítgetsz össze-vissza mindent? Erős jelszót használsz?
Utolsó: Van fogalmam mit jelent a feltörés. Azért írtam így, mert így volt a legkönnyebb megfogalmazni a kérdést.
Nem, nincs semmi vírus a gépemen. Keylogger sincs. Ezekben biztos vagyok, ugyanis újra lett telepítve a gép (win 10) és csak eredeti dolgok kerültek vissza. Pont most 19-én lépett be utoljára, akkor már rég a 10-volt fent. Kb akkor változtattam meg utoljára, amikor telepítettem.
Arra gondoltam, hogy Androidos telefonom van és arra telepítgettem ilyen no-name játékokat, lehet az egyikbe volt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!