Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mindig feltörik a Facebook...

Mindig feltörik a Facebook fiókom. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Beállítottam, hogy ha bejelentkeznek, akkor küldjenek sms-t a telefonomra és email-t a részletekről. Szóval az van, hogy már 6x cseréltem jelszót, (mindig másra) de folyton egy valaki belép. IP címe: 54.77.11.251 Dublin-ból. Nem adtam ki senkinek a jelszavam, sem az emailcímem jelszavát, nem hagytam sehol a jelszavammal kapcsolatban lévő adatot. Nem küldtem el senkinek sehol.

Ilyenkor mi van? Semmit nem üzenget, csak belájkol (#mostezthogyirjamlemagyarul) különböző külföldi oldalakat, amiket nem ismerek. Help pls! Még annyi, hogy nem sokszor lép be kb 2 hónaponként kapok ilyen üzenetet és mindig Dublinból.

2015. aug. 22. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem futtasd le ezt a programot, nem kizárt hogy valami vírusféleség van a gépen ami figyeli a leütött billentyűket: [link]
2015. aug. 22. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Kétlépcsős azonosítást is beállíthatod, akkor hiába tudják a jelszót...
2015. aug. 22. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem törik fel. Ne dobálózzunk olyan fogalmakkal, amiről lövésed sincs.

Amit feltörésnek vélsz, annak hátterében vagy valami kártevő áll, vagy az, hogy valami módon megszerzi a jelszavadat.

Van aktív vírusvédelmed? Nem telepítgetsz össze-vissza mindent? Erős jelszót használsz?

2015. aug. 22. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó: Van fogalmam mit jelent a feltörés. Azért írtam így, mert így volt a legkönnyebb megfogalmazni a kérdést.

Nem, nincs semmi vírus a gépemen. Keylogger sincs. Ezekben biztos vagyok, ugyanis újra lett telepítve a gép (win 10) és csak eredeti dolgok kerültek vissza. Pont most 19-én lépett be utoljára, akkor már rég a 10-volt fent. Kb akkor változtattam meg utoljára, amikor telepítettem.

Arra gondoltam, hogy Androidos telefonom van és arra telepítgettem ilyen no-name játékokat, lehet az egyikbe volt valami.

2015. aug. 22. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Az előző jelszavan tartalmazott 3db nagy betűt, 8db számot és 12db kisbetűt. Összesen 23 karakter. Szerintem ez elég erős.
2015. aug. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!