Ez mi lehet? Nem hozza be szgépet!
Annyit ír ki, hogy AsRock és nem reagál sem a billentyűre,sem az egérre.
(előzmény: Beraktam egy filmet CD-n, nem játszotta le, pittyeget, lefagyott. Aztán nem akarta kiadni így kikapcsoltam a gépet, hogy majd újraindítom. De nem kapcsolt ki! A monitoron Leállítés majd elsötétül de a gép továbbra is pittyeget és világított a CD-vel benne (a cd olvasó nem világított) szóval kihúztam egy fehér vezetéket, hogy leáramtalanírsam. Miután visszadugtam és elindítottam azt Írja : Asrock
Meg az alsó sarokban, hogy nyomjak meg pár billenyűt de nem reagál.
Hmm... alaplapra tippelnék.
Ugye, ha HDD lett volna, még kiírna pár cuccot, hogy nyomj valamit a boothoz, vagy nem tudta be bootolni vagy hasonló..
Esetleg még a processzor, bár nem tudom, hogyha processzorod lenne a hibás, akkor lehet eddig sem jutna el..
Memória az nem lehet, mert az csak simán pittyogna, és semmit nem hozna elő.
Majd még valaki segít nekem kitalálni..
És mit lehet vele tenni?
Ki kell cserélni,a hibás hardvert?
Hibás.
De, még korántsem biztos, hogy izgazam van.. legjobb lenne valaki más gépében kipróbálni a processzorodat, RAM-odat...
Esetleg, ha van egy ugyanolyan foglalatú processzorod, akkor kipróbálni, hogy azzal bejön-e a gép...
Vagy, ha a haverodnak is ugyanolyan foglalatú a processzora, akkor egy nap áthozza hozzátok a gépét, és az ő összes cuccát belepakolod az alaplapodba...
Érted?... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!