Mi a véleményetek, tapasztalatotok a :Avast Free Antivirus 2015 és a AVG Anti-Virus Free -ról?
Anti virus - virusirto egy ugyanaz.Mindegy hogy irjak.
Ketto kozt Avast erosebb.
En nekem alapbol mindegyikbe volt kivettni valom,bajom igy felejtosek.
Első hozzászólóval vitáznék. Nekem az AVG 2014-2015 volt a gépemen eddig és meg vagyok elégedve vele! Mindkettőt ne telepítsd mert összevesznek.
Csak egy példa jelenleg:
Asztali gép: AVG 3 éve, mindent riaszt,rendszerez. Kérdez, rám bízza a döntést, ha nagyon kritikus akkor persze magától intézkedik, vagy beleegyezek vagy nem. Az ingyenes verzióban: gép védelme (vírus, férgek, kémprogramok, trójaiak ellen) + WEB (netezés közben a web alapú fenyegetéseket keresi, továbbá a potenciális fenyegetéseket a hálózatban) + SZEM. ADATOK (személyazonosság, adatvédelem) + EMAIL ( ellenőrzi a ki és bemenő postát, szűri a levélszemetet)
Szerintem ez több mint jó egy ingyenes progihoz.
Laptop + AVAST. Hát... most nagyot csalódtam benne. Eddig se szerettem mert lassítja nagyon, de most meg főleg. Egy kémprogramkeresőben lévő trójait nem ismert fel... úgy hogy tele van ilyenekkel a gép és győzöm tisztítani. Szimpla netezés közben szóval... Nekem nem kérdés, hogy melyiket támogatom.
Én azóta vagyok Avast párti, mióta 2 éve egy olyan vírustól szabadított meg, amit az Avira nem is észlelt, az AVG, BitDefender és az ESET pedig nem tudott mit kezdeni vele. Az a bizonyos vírus blokkolta az összes internetkapcsolatot (LAN, WiFi, mobilinternet usb-ről), az Avast telepítés után pedig megoldotta a problémát :)
AVG alapvetően nem rossz, nekem nincs panaszom ellene
Az AVAST viszont számomra legalábbis eddig a legjobbnak bizonyult. Nekem a laptopom sem lassítja (pedig nem az új generációs, hanem már 7 éves); 2 év alatt összesen vagy 2 hamis riasztása ha volt, szóval ez sem vészes; ellenben a kártevőket felismerte és blokkolta úgy weboldalon mint programokban. Szóval nálam bejött, és azt tudom ajánlani csak, ami nálam tuti nyerő (edddig): AVAST! Free Antivirus 2015 :)
AVG - sose szerettem,regen mert iszonyuan lassitotta a gepem.Most meg hogy lett joval jobb,erosebb gepem mar nem eszreveheto a lassitas (ha meg van is),viszont mas problemam van vele.Minden gep kikapcsolaskor "be villantsa" a kepernyot...Aki ezt eszrevette az erti mit irok.Na rohadt idegesito benne.
Avast - Evekkel ezelott szeretem,plane 4.8 verzios korszakaba.Jottek az ujabbak sorra,kozbe igy megutaltam mert nem csak bejott anno mellette egy all virusirto virus (akkor csalodtam benne eloszor) hanem iszonyuan visszafogta illetve fogja mai nap is a bongeszesi sebessegem.Egy vedelmi programmal sem eltem meg ilyen mertekut,sot semmilyet.
Legujabb verzio nagyon kicsi mertekbe jobb csak e teren.Viszont elsz@rtak most neki a https vedelmi dolgot es sok ilyen cimu oldalt hibasan is betolt neha.Tudnak rola..javitas kerdes mikor.
Utobbi evekbe gyakran elofordulnak vele hibak.Tobbseg eszreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!