1click timer ill yac programok gépre kerülése után hogy távolíthatom el őket?
Figyelt kérdés
Úgy tudom mindkettő egy vírusos program és miközben egy convertáló programot kerestem a gépre kerültek, a stopzillát ajánlották de ugy tudom hogy az nem ingyenes, milyen programmal lehet ezeket hatékonyan eltávolítani úgy hogy kilehessen választani amiket amiket nem szeretni törölni? (törtprogramok)
Gyakran bezáródik magától a böngészőm, a telepített bővitményket magától törli a böngészőből, sok reklámot nyit meg. Eddig ezeket tapasztaltam.
2015. aug. 11. 09:36
1/2 anonim válasza:
Közvetlenül telepítés után, egy rendszervisszaállítás szokott segíteni.
Egyébként kézzel szoktam törölni
2/2 A kérdező kommentje:
Elméletileg töröltem őket de gyakorlatilag itt vannak még, hogy keresnéd meg őket?
2015. aug. 12. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!