Hogyan tudnám a Mystartserarc.com-ot végleg letörölni?
Figyelt kérdés
Feltelepült a böngészőmbe,utána meg jön a Games Deskop meg az Any Protect gondolom ezek valamilyen vírusok lehetnek.
Az ADW Cleaner eltávolítja őket,de csak időlegesen,pár óra múlva visszatelepül,már nagyon unom...
Vaki segítsen! SOS!Ha kérhetném akkor részletesen ,érthetően,mert már idősebb korosztály vagyok. Előre is nagyon szépen köszönöm!
2015. aug. 9. 13:51
1/6 anonim válasza:
ez már olyan sok, hogy nem érdemes vesződni vele, egy hozzáértőnek is órákig tart kitakarítani. Ha ragaszkodsz hozzá, mindenképp ilyen embert keress meg vele, de az oprendszer újratelepítése a biztos, és a gyorsabb/egyszerűbb megoldás.
2/6 anonim válasza:
Egy MalwareBytes-t nem lenne haszontalan lefuttatni.
3/6 lali51 válasza:
Ezt töltsd le és futtasd elfogja távolítani.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Próbálkozom,majd megírom ha sikerült!
2015. aug. 9. 14:38
5/6 A kérdező kommentje:
Először a MalwareBytes-sel próbálkoztam,ez most letakarított mindent,remélem hogy így is marad.... :)ha nem akkor az utolsó kedves válaszoló ajánlatával próbálkozom majd.Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2015. aug. 9. 16:23
6/6 anonim válasza:
Szia!
Ezzel a progival le tudod törölni!
Sokszor gondot okozott nekem is. Írtam nekik hogy lehet eltávolítani, rendesek voltak, és ezt ajánlották!
Működik is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!