Összeszedtem valami böngésző vírus félét, az Avastom állandóan riaszt, hogy fertőzést talált, ha bármelyik böngészővel netezek. Többi lent?
Figyelt kérdés
Erre gondoltam törlöm a chromeot, mivel mindig azt használom, és a fertőzés helye mindig a chrome.exe fájlra mutatott a gépemen. Megnyitottam a mozillát, hogy letöltsem újra a chromeot, de ott meg semmit nem nyitott meg (és persze ott is riasztott az avast). Végül az Internet Explorerben töltöttem le, de annál is riasztott.
Fogalmam sincs, mit csináljak, neten is próbáltam utána olvasni de én ehhez nem értek sajnos :S
Mindig ezeket írja ki:
Fertőzés: URL: Mal
Folyamat: mindig az aktuális böngésző exe fájljának a helye
Az objektum pedig mindig más, mindig egy nagyon hosszú linksor, volt már love-blue-set.com, getyourfilespot.info, groupcomp.info, yourappzzz.com, csak hogy néhányat soroljak a rengetegből.
Bárkinek valami ötlet?
2015. aug. 5. 22:03
1/2 fersk válasza:
Ugye csökkentett módban lefuttattad már a vírusirtó teljes vizsgálatát? Malwarebytes-Anti Malware futtatása is javasolt.
2/2 coopper válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!