Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudom megnézni a macintos...

Hogy tudom megnézni a macintosh gépem jelszavát?

Figyelt kérdés
Ha le akarok valamit tölteni mindig kéri, hol lehet ezt megnézni, vagy mi ilyenkor a megoldás?
2010. márc. 7. 18:17
 1/3 anonim válasza:
Amikor elkezded használni a gépet, akkor meg kell adnod egy jelszót, ami pl. kell a programok telepítésénél is. Nem hiszem, hogy ezt meg tudod nézni valahol, mert akkor bárki könnyedén piszkálni tudná a gépedet.
2010. márc. 7. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk oda írhattad volna hogy milyen rendszered van pontosan, meg milyen gép.

Így nem vagyok biztos benne hogy ez menni fog, de nagy az esély.

Nos, nem tudod megfejteni a jelszót, de tudsz adni másikat (több út is van, a könnyebbet írom):

Megfogod a Mac OS X install disk névvel ellátott lemezt (ha nincs akkor szerzel egyet, ne kelljen már mindent a szádba rágni...:D).

Dupla klikk az "install Mac OS" ikonon, lesz egy nagy ablak és egy restart gomb. Klikk a restart gombra és a rendszered restartolni fog és indítja az install folyamatot.

<<De ne telepítsd (installáld) a rendszert!!!>> Csak klikkelj el addig míg nem látod a választási lehetőségeket a menüben. Az egyik menü az "Utilities" és az egyik választási lehetőség a "reset password"...

Na, ezzel átállíthatod a jelszót amire csak akarod, de ezúttal jegyezd is meg!

Aztán válaszd a kilépést "Quit from the Installer" , a gép restartol.

Kb ennyi, de MACet venni hülyeség. :) :P

u.i.: Gondolom ha beviszed az almás boltba ahol vetted ott is megcsinálják neked. Fizettél egy vagyont...

2010. márc. 12. 16:35
 3/3 K!ll3R válasza:
Hát nem hülyeség, mert a Mac 100000-szer jobb, mint a Windows...
2010. aug. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!