Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom ellenőrizni,...

Kz1702 kérdése:

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy ki használja a wifimet?

Figyelt kérdés
Van egy T-HOME Cisco modemre külön csatlakoztatott TP-LINK wr741nd típusú router. Van egy ilyen progim: SoftPerfect WiFi Guard, de azt nem jelzi, hogy a routert egyáltalán használják. Tud-e valaki ajánlani erre a megoldásra progit?

2015. aug. 2. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 4# válaszoló írt azt én is használom nagyon jó kis program a WhoIsOnMyWiFi :)
2015. aug. 3. 14:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Akkor térjünk vissza az eredeti kérdésre.

Van egy 4 csatornás Cisco moden. 3 csatorna van használatban:

1. TV,

2. PC,

3. TP-Link router szimplán önmagában, mert csak a wifi miatt hagytam meg.

Azért így alakult, mert a régi modemhez kellett a router a több csatornája miatt, mert a modemen akkor csak egy volt. Az újakon már több csatorna van, így sokkal egyszerűbb mindent már a modemről osztani. Legalábbis nekem így logikus.

Tehát nekem úgy kellene látnom, hogy valaki használja-e a wifimet, hogy a routerrel a kapcsolat a modemen keresztül létesülhet csak.

A SoftPerfect WiFi Guard progi ugyanazt csinálja, mint amit javasoltatok (azt is megnéztem) és látom is a router IP-jét. Azzal sem érem el a setupot.

A kérdés, hogy ezzel a felállással egyáltalán lehet-e figyelni a wifi kapcsolatokat és akkor mivel, Ha nem, akkor mit kelle váltiztatnom, hogy láthassam?

2015. aug. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!