Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit lehet ezzel csinálni?

Mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
megpróbáltam letölteni chip.euról a ts3-at de vagy 20 vírust rakott a gépemre. Mindet eltávolítottam, már 5 vírusírtót is használtam de ez a search safefinder nem tűnik el a gépemről, pedig már a vezérlőpultból kitöröltem, átállítottam a google chromeot hogy google legyen a kezdőlap és az alapértelmezett kereső, most a spyhunter megtalálta, de csak akkor törli, ha előfizetek a spyhunterre. Hogyan lehetne törölni előfizetés nélkül?
2015. júl. 29. 12:31
 1/7 A kérdező kommentje:
a chrome visszaállítása alapértelmezettre, és az újratelepítés se segített
2015. júl. 29. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
AVG Rescue Disk-et kiírod lemezre vagy pendrive-ra. Elindítód róla a gépet, és teljes vírusirtást csinálsz.
2015. júl. 29. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az "elindítod róla a gépet" kifejezést úgy értettem, mintha az operációs rendszert telepítenéd, boot-old be ezt a lemezt.
2015. júl. 29. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
nem értek a bootoláshoz
2015. júl. 29. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:
áhh inkább letöltök a tpbről egy crackedet és kész :D
2015. júl. 29. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Az AVG hivatalos honlapján:

[link]

A "How it works" résznél videón keresztül lépésről lépésre bemutatják, hogyan kell csinálni.

Amúgy te bevennél egy olyan gyógyszert, amit nem a gyógyszertárban vettél meg, megbízható forrásból, hanem a piacon egy árustól? Mert azzal, hogy a TPB-ről letöltesz egy tört változatot, azzal pontosan ezt csinálod. De ha neked kell még egy vírus a gépedre, mert ennyit ér a személyes adataid biztonsága, akkor hajrá, nem szólok bele.

2015. júl. 29. 12:54
 7/7 A kérdező kommentje:
500an seedelték, szóval nem vírus, és ez nem igazán jó hasonlat, már több trójaitól is hasonló módon tört verzióval szabadultam meg. Ha a készítői akkora prolik hogy még egy 24 órás próbaverziót se tesznek bele, és azt tiltják meg hogy törölje a vírust.... ne csodálkozzanak hogy senki se akraja megvenni
2015. júl. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!